Verkoop 2023

Klik hier voor het online aanschaffen van producten


Online bestellen en afrekenen van abonnementen en overige producten.

Stichting Vrienden van Lobeke heeft gewerkt aan de digitalisering van de website en het kassasysteem. Er is een applicatie aangeschaft waarmee digitaal abonnementen, zwemleskaarten, 10 baden kaarten en losse kaartjes gekocht kunnen worden en afgerekend. Hiermee is gewerkt aan de klantvriendelijkheid en veiligheid. Naast het online aankopen van kaartjes en abonnementen blijft het ook mogelijk om fysiek bij de kassa van het zwembad abonnementen en kaartjes te kopen. "LET OP


Vanaf maandag 3 april 2023 kunt u de volgende producten online bestellen: abonnementen, zwemlessen (A, B en C), Zwemvaardigheid (1, 2 en 3), Sportclub Lobeke (8 weken), cursus Zeemeerminzwemmen (8 weken) en Aqua Fit (gehele seizoen) en losse kaartjes.


• Bestelt u online abonnementen en/of zwemleskaarten dan ontvangt u een fysiek pasje die u tijdens de verkoopdagen op maandag 24 april, dinsdag 25 april en woensdag 26 april a.s. tussen 09.00 en 16.00 uur kunt ophalen bij het zwembad. 
De pas is voorzien van een chip zodat de pas meerdere jaren gebruikt kan worden.  Bewaar uw pas goed, want deze kunt u namelijk volgend jaar weer gebruiken. Waardeer de pas dan eenvoudig via de webstie weer op!  Raak de pas niet kwijt. Aan een vervangende pas zijn nl. kosten verbonden. (Zie tarieven). Zonde van uw geld en het milieu!

Fysiek pasje met RF-id chip Fysiek pasje met RF-id chip


• Bestelt u online 10 baden kaarten en losse kaartjes dan ontvangt u een e-mail met daarin een QR-code. Deze QR-code is uw toegangsbewijs.

Handleiding voor online aankoop abonnement en zwemleskaart
Stap 1

Klik op de knop. "Klik hier voor het online aanschaffen van producten" (vanaf 3 april 2023)

 Stap 2

Klik op de knop abonnementen.

Stap 3

Hier kunt u een keuze maken uit een jeugdabonnement of een volwassenabonnement. Klik vervolgens op bestellen.

Stap 4

Vul bij accountgegevens uw e-mailadres in en klik op doorgaan. Let op! Zorg dat u uw e-mailadres juist invult. Alle berichtgeving vindt plaats via het e-mailadres dat u hier invult.

Bevestig uw e-mailadres en klik weer op doorgaan.

Vul nu uw adresgegevens in en klik op doorgaan.

Stap 5

Klik op het + teken en vul hier uw persoonsgegevens in.

Bij het telefoonnummer bij noodgevallen vult u als ouder/verzorger uw telefoonnummer in zodat we u bij een specifieke situatie direct kunnen bereiken.

Bij pasfoto kunt u kiezen uit 2 opties:

Bij de 1e optie (maak een pasfoto) maakt u direct vanaf uw computer, telefoon of tablet een foto. Let hierbij wel op dat u een lichte of donkere achtergrond gebruikt.

Bij de 2e optie (upload foto) uploadt u een duidelijke pasfoto die u eerst digitaal heeft opgeslagen.

Nadat de pasfoto wordt getoond, klikt u op opslaan.

Klik vervolgens op doorgaan.

 

Let op: Als u uw kind wilt opgeven voor zwemles kunt u dit nu aanvinken. U klikt het gewenste zwemdiploma aan en klikt vervolgens op doorgaan.

Stap 6

U bent nu op de pagina: Overzicht van je bestelling. Hier kunt u uw abonnement of andere product betalen via iDEAL of via de vouchercode voor het gratis jeugdabonnement voor kinderen t/m 12 jaar die in de gemeente Lopik wonen.

Na betaling of invullen van de vouchercode drukt u op afronden.

U ontvangt een e-mailbericht met daarin informatie over het door u aangeschafte product.


Mocht u problemen ondervinden met het aanschaffen van digitale producten.
Neem contact op met zwembad@lopik.nl of vul het contactformulier in op deze site.


Gratis abonnement voor kinderen t/m 12 jaar*

Vanaf dit voorjaar kunnen kinderen tot en met 12 jaar die wonen in de gemeente Lopik met een gratis abonnement terecht in openluchtzwembad Lobeke. De gemeente Lopik wil met het plan vooral voorkomen dat kinderen ongezond gaan leven. Een gratis abonnement kan financiële belemmeringen wegnemen en de verwachting is dat er meer jeugd gebruik gaat maken van het zwembad.
*Kinderen kunnen een gratis abonnement aanvragen als zij op de peildatum van 29 april 2023 12 jaar of jonger zijn.


Leeftijd- en woonplaatscheck
Kinderen kunnen een gratis abonnement aanvragen als zij op de peildatum van 29 april 2023 12 jaar of jonger zijn én in één van de negen kernen van de gemeente Lopik wonen.
Voor het aanvragen van een gratis zwemabonnement is een speciale vouchercode nodig. Deze code ontvangen kinderen als zij op het gemeentehuis een check laten doen op de leeftijd en woonplaats. Hiervoor is het maken van een afspraak op het gemeentehuis nodig. Zie de instructie hieronder hoe dat werkt.

Om de drukte enigszins te spreiden, is Burgerzaken speciaal voor de leeftijd- en woonplaatscheck geopend op

  • woensdag 22 maart 2023 en 
  • woensdag 29 maart 2023 a.s. van 13.00 – 20.00 uur

Na ontvangst van de vouchercode kan het gratis jeugdabonnement worden aangevraagd. Dat kan zowel online als bij de kassa van het zwembad.
Het komende seizoen wil de gemeente samen met jongerenwerk verkennen welke activiteiten aansluiten bij de behoefte van jongeren van 12 t/m 17 jaar en of uitbreiding van het gratis abonnement naar deze leeftijdsgroep een toegevoegde waarde heeft.


Instructie afspraak maken op het gemeentehuis voor het aanvragen van een gratis abonnement 

(voor kinderen van 0 t/m 12 jaar die in de gemeente Lopik wonen)
Stap 1

Ga naar www.lopik.nl
Stap 2
Klik op Afspraak maken
Stap 3
Ga naar Productgroep
Selecteer Zwembad
Stap 4
Ga naar Product
Selecteer Leeftijd en woonplaats check gratis abonnement (voor leeftijd 0 t/m 12 jaar).
Druk op de groene knop waarop staat: Selecteer locatie en datum.
Stap 5
Kies gewenste datum en tijd.
Druk op de groene knop waarop staat: Vul persoonsgegevens in.
Stap 6
Vul uw persoonsgegevens in.
Druk op de groene knop waarop staat: Volgende.
Stap 7

Controleer de gegevens van uw afspraak.https://strato-editor.com/.cm4all/widgetres.php/com.cm4all.wdn.Button/images/thumbnail.svg
Als alles klopt drukt u op de groene knop waarop staat: Afspraak bevestigen.
Stap 8
U ontvangt de bevestiging van uw afspraak op het ingevulde e-mailadres.
Stap 9
Nadat u op de gekozen datum en tijd bij het gemeentehuis bent geweest voor uw afspraak ontvangt u binnen 2 werkdagen een e-mail met daarin een vouchercode. Met deze vouchercode kunt u via www.zwembadlopik.nl uw gratis abonnement aanvragen.